Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Αποτίμηση κοινής δράσης: «Συγκέντρωση βασικών ειδών για τους Σύριους πρόσφυγες»

0119112015 0219112015
0319112015

 

 

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου 2015 ολοκληρώθηκε στη Δράμα, με απρόσμενα μεγάλη ανταπόκριση, η δράση “Συγκέντρωση βασικών ειδών για τους Σύριους Πρόσφυγες”, που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό νομού Δράμας “Αλκυόνη” και το πολιτιστικό – κοινωνικό σωματείο με έδρα τη Δράμα  “Σύλλογος ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ”.

Η πρώτη κοινή δράση των δύο Συλλόγων είχε ως σκοπό τη συγκέντρωση βασικών ειδών - κυρίως κουβέρτες, παπούτσια και χειμερινή ένδυση- τα οποία θα παραλάβουν ιδιοχείρως Εθελοντές μας στη Λέσβο και τη Σάμο, με σκοπό την υποστήριξη των Σύριων προσφύγων που καταφθάνουν ταλαιπωρημένοι καθημερινά στα νησιά. Το ευχάριστο κλίμα και η άψογη συνεργασία των δύο Συλλόγων, μας προδιαθέτει σίγουρα για επιπλέον κοινές δράσεις στο άμεσο μέλλον. Συγχαρητήρια αξίζουν στους Εθελοντές των δύο Συλλόγων που ομαδοποίησαν και συσκεύασαν το μεγάλο όγκο των βασικών ειδών. Χωρίς αυτούς δε θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η όλη δράση.

Τα Δ.Σ. των δύο Συλλόγων ευχαριστούν τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη και την Περιφερειακή Σύμβουλο κα. Γεωργία Χειράκη για την υποστήριξή τους, την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας για την παραχώρηση του χώρου συγκέντρωσης και αποθήκευσης των δεμάτων, καθώς και την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική που ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά των δεμάτων. Πάνω απ' όλα όμως ευχαριστούμε τη δραμινή κοινωνία που εν μέσω οικονομικής κρίσης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και προσέφερε βασικά είδη για την επιβίωση των συνανθρώπων μας.

Διαβάστηκε 1405 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή