Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΦΔΟΡ

oikoethel1 oikoethel2

 

 

Το Σάββατο 01 Αυγούστου 2015 στις 19:00, έγινε η άφιξη των πρώτων οικοεθελοντών στο Μεσοχώρι και η Ενημερωτική συνάντηση - εκδήλωση έναρξης του προγράμματος των Οικοεθελοντών του ΦΔΟΡ. Στην εκδήλωση οι οικοεθελοντές παρακολούθησαν παρουσιάσεις που αφορούσαν τη βιοποικιλότητα του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης, τις δράσεις του, τα διαχειριστικά μέτρα που λαμβάνονται και τη φύση του προγράμματος στο οποίο συμμετέχουν όπως και τις δραστηριότητες στις οποίες θα εμπλακούν.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του προγράμματος «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης», Άξονας 9: «Προστασία τού Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013.

---------------------------------------

Για περισσότερες πληροφορίες

Χατζηαναστασίου Ελένη

Φορέας Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, τηλ. 25240-21030

Διαβάστηκε 1841 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή