Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Μετάδοση τηλεοπτικού μηνύματος για δασικές πυρκαγιές

 

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει εκδώσει σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα τηλεοπτικό μήνυμα (σποτ), με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γιαπρόληψη και προστασία από δασικές πυρκαγιές.

Το τηλεοπτικό μήνυμα έχει χαρακτηρισθεί ως κοινωνικό με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και θα προβληθεί από τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας. Επίσης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.civilprotection.gr και στο κανάλι youtube της υπηρεσίας μας.

Με σκοπό την ευρεία διάδοση του μηνύματος σας προτείνουμε την ανάρτηση αυτού στις ιστοσελίδες των υπηρεσιών σας. Για τον σκοπό αυτό σας διαβιβάζουμε το ηλεκτρονικό αρχείο του μηνύματος σε κατάλληλη ανάλυση μέσω της online υπηρεσίας «wetransfer» στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://we.tl/ip4sZSjqlT . Επισημαίνουμε ότι το αρχείο παραμένει διαθέσιμο στην εφαρμογή μόνο για 7 ημέρες.

Για τον ίδιο σκοπό εναλλακτικά μπορεί να γίνει παραπομπή από την εκάστοτε ιστοσελίδα στο κανάλι youtube της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=rOD4u0A2uw8 .

Για περαιτέρω διευκρινήσεις παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εκδόσεων της Υπηρεσίας μας (Μαρία Τσιρούκη τηλ.: 213 1510174)

Διαβάστηκε 1793 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή