Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ FORUM ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 

Η ΕΑΣ Δράμας σας προσκαλεί την Παρασκευή 12 Ιουνιου 2015 και ώρα 10:00-1:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας  με θέμα:

 

Forum Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Στα πλαίσια της δράσης Νο 3.3 Ενέργειες δικτύωσης ωφελουμένων-νέων επιχειρηματιών

Το forum υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Πρωτοβουλία για την Κοινωνική Οικονομία και την Απασχόληση» για την ΠΕ Δραμας , η οποία έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» του ΕΣΠΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, και από εθνικούς πόρους.

Διαβάστηκε 1703 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή