Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης Ν. Δράμας

panipeirwtiki04062015

 

 

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου τής Πανηπειρωτικής Ένωσης Ν. Δράμας με ιδιαίτερη λαμπρότητα.

                Το Πολιτιστικό Κέντρο ευλόγησαν οι Πανοσιολογιότατοι Αρχιμανδρίτες, π. Γεώργιος Τσακίρογλου, π. Διονύσιος Ράπτης και ο π. Βενέδικτος Καγιάλ.

                Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές της Π.Ε. Δράμας, Δ. Κυριαζίδης και Κ. Χαρακίδης, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Δράμας, Αθ. Τούντας, ο π. Υπουργός του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, Μ. Τζίμας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, Μ. Αποστολίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Δράμας, Χρ. Λιθηρόπουλος, ο τ. Νομάρχης Δράμας, Κ. Ευμοιρίδης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, Αν. Πούλιος, η Προϊσταμένη μηχανικός της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας, Νίκη Κεφαλίδου, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Δραμινών Μελετών, Γ. Χατζόπουλος, εκπρόσωποι Φορέων, Πολιτιστικών Συλλόγων Δράμας, Καβάλας, Κομοτηνής και Σερρών, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, Ηπειρώτες και φίλοι της Ηπείρου, οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα. 

                Επίσης παρέστησαν και έψαλαν στην τελετή των εγκαινίων ο Άρχων Πρωτοψάλτης, Νίκος Στεφανάκης, με ένα κλιμάκιο από το αναλόγιο της Αγίας Τριάδος.

Επιπλέον, η Πανηπειρωτκή Ένωση Ν. Καβάλας, ο Ηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Ροδόπης και ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Σερρών μοιράστηκαν τη χαρά μας, χορεύοντας χορούς από την αγαπημένη μας Ήπειρο στα γρασίδια της Ταξιαρχίας, με το παραδοσιακό σχήμα των Χρήστου Οικονόμου και Σπύρου Δερδέκη, από τα Γιάννενα.

                                                              Παράλληλα, παιδιά του εφηβικού χορευτικού τμήματος κερνούσαν τους                                        παρευρισκόμενους ντόπιο λικέρ και το παραδοσιακό λουκούμι, υπό τον ήχο  ηπειρώτικων ηχοχρωμάτων.

Ακολούθως τα μέλη τής Πανηπειρωτικής Ένωσης, οι παρευρισκόμενοι, οι χορευτές και οι μουσικοί παίζοντας ηπειρώτικους σκοπούς κατευθύνθηκαν πεζή από το Πολιτιστικό Κέντρο προς το Κέντρο ΝΗΣΑΚΙ, όπου συνεχίστηκε η γιορτή με αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι.

                                                                Το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ένωσης Ν. Δράμας ευχαριστεί θερμά όλους     όσοι παρευρέθησαν στην τελετή των εγκαινίων, καθώς και τα τοπικά Μ.Μ.Ε., που    όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν το έργο τής Ένωσης με πολλή προθυμία.

Διαβάστηκε 1723 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή