Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Σκάκι Στον Δημοτικό Κήπο

 

Ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας διοργανώνει τουρνουά γρήγορου σκακιού στις 24 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00 στο Δημοτικό κήπο της πόλης μας. Το τουρνουά είναι ανοιχτό σε όλους τους φίλους του αθλήματος ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Πρόκειται για μία θαυμάσια ευκαιρία και πρόκληση ταυτόχρονα καθώς οι αθλητές θα πρέπει να συνδυάσουν σκέψη και ταχύτητα. Μετά το τέλος του τουρνουά θα ακολουθήσει αγώνας simoultane όπου ο πρωταθλητής Δράμας Χρηστος Δεμιρτζογλου θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα πολλούς παίκτες.

Ο αγώνας γρήγορου σκακιού θα είναι 7 γύρων με χρόνο σκέψης 5 λεπτών για όλη την παρτίδα

Τι είναι ο αγώνας Σιμουλτανε (simoultane);

Αγώνας σιμουλτανέ είναι ένας αγώνας επίδειξης όπου ένας ισχυρός σκακιστής αντιμετωπίζει ταυτόχρονα πολλούς περισσότερους σκακιστές σε διαφορετικές σκακιέρες. Είναι ένα πολύ όμορφο σκακιστικό δρώμενο (ίσως το τελευταίο της φετινής σχολικής χρονιάς) και ο Σκακιστικός Όμιλος Δραμας έχει ήδη διοργανώσει στο πρόσφατο παρελθόν αγώνες σιμουλτανέ με τον πρωταθλητή Ελλάδος Θ. Μαστροβασιλη με μεγάλη συμμετοχή μικρών - και όχι μόνο - σκακιστών.

Διαβάστηκε 1538 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή