Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

"Εικαστικές ματιές" του Μουσικού Σχολείου Δράμας

eikastika24042015

 

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Έκθεση καλλιτεχνικών έργων των μαθητών του, με τίτλο "Εικαστικές ματιές", την οποία συνδιοργανώνει με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Δράμας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τις «Ημέρες Εκπαίδευσης 2015» και το Σύλλογο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας.

                   Πρόκειται για έργα των μαθητών του Σχολείου, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του μαθήματος των Καλλιτεχνικών, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιώργο Καλτσίδη.

                   Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2015 στην Αίθουσα "Μελίνα ", περιοχή Αγίας Βαρβάρας, και θα λειτουργεί από τις 18:00 - 22:00.

                                Την πρώτη βραδιά, Κυριακή 26 Απριλίου 2015, της Έκθεσης και καθ' όλη τη διάρκειά της, στα Γρασίδια Αγίας Βαρβάρας, θα πλαισιώσει το Μουσικό Σύνολο Τζαζ του Σχολείου, σε διδασκαλία και διεύθυνση του καθηγητή κ. Νίκου Γιαμαλή.
Διαβάστηκε 1760 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή