Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Cam-media στο Μουσικό Σχολείο Δράμας

CAMMEDIAprosA CAMMEDIAprosB
CAMMEDIA01042015

 

Το 1ο Γυμνάσιο Δράμας, το Γυμνάσιο Καλαμπακίου, το 2ο ΓΕΛ Δράμας και το Μουσικό Σχολείο Δράμας συμπράττουν με την Ορχήστρα Εγχόρδων του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε μία πρωτότυπη δράση με θέμα τη μουσική και τη φύση, και τίτλο Cam-Media: Φτιάχνω μουσική- Φτιάχνω τον κόσμο".

                Το Cam-Media είναι ένα διαδραστικό μουσικό έργο του Αλέξανδρου Μούζα για έγχορδα, ηλεκτρονικό υπολογιστή, υλικά της φύσης, ανακυκλώσιμα υλικά και αντικείμενα της καθημερινότητας, στο οποίο συμμετέχουν 80 μαθητές των τεσσάρων σχολείων και η Ορχήστρα Εγχόρδων του εν λόγω πανεπιστημιακού μουσικού τμήματος, σε διδασκαλία και διεύθυνση του ιδίου του συνθέτη.

                Οι Διευθυντές, οι Διδάσκοντες και οι μαθητές των προαναφερθέντων Γυμνασίων και Λυκείων σάς προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας και να απολαύσετε τη διαδραστική και συμμετοχική εκδήλωση Cam-Media. Μία εκδήλωση - αποτέλεσμα πολιτιστικών προγραμμάτων που διαμορφώθηκαν ως συνεισφορά στο έτος "Συνεργάζομαι και Δημιουργώ" της Δ.Δ.Ε. Π.Ε. Δράμας. Συνδιοργανωτές στην προσπάθεια αυτή είναι η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο Δήμος Δοξάτου και η ΔΕΚΠΟΤΑ.

                Η ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 και ώρα 19.00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

                Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1939 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή