Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

foto23032015 fulladio23032015

 

 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, το Σάββατο 21 Μαρτίου, εθελοντές-μέλη του Συλλόγου ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ μοίρασαν σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο στο κέντρο της πόλης της Δράμας, με κυρίαρχο σύνθημα «λέμε ΟΧΙ στο ΡΑΤΣΙΣΜΟ, αποδεχόμαστε το διαφορετικό».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Μητρούσης δήλωσε μεταξύ άλλων: “Το φαινόμενο του ρατσισμού είναι διαχρονικό και δυστυχώς στις μέρες μας πιο επίκαιρο από ποτέ. Η ορθή ενημέρωση, η παιδεία και η αλλαγή νοοτροπίας για την αποδοχή της διαφορετικότητας είναι η μόνη λύση.”

Το φυλλάδιο εκδόθηκε σε συνεργασία με την τοπική διοίκησης Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A. Δράμας). Ευχαριστούμε τον πρόεδρό της, Αστυνόμο Σκάρλιο για την ανταπόκριση και την υποστήριξή του.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρουν και ευχαριστούν επίσης, τους εθελοντές-μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν και σε αυτήν την κοινωνική δράση.

 

Διαβάστηκε 2135 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή