Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΟΜΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΥ

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ, ενημερώνουν τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, πως τις επόμενες ημέρες ξεκινάει η οργάνωση και η λειτουργία της Δομής του Βιολογικού-Παραδοσιακού Λαχανόκηπου. Ο δήμος Δράμας, μετά από αίτηση, παραχώρησε προς χρήση στο Σύλλογό μας αγρόκηπο στους κοινωνικούς λαχανόκηπους του Δήμου, που βρίσκονται στο δρόμο Δράμας - Μικροχωρίου.

Ο στόχοι της Δομής του Βιολογικού-Παραδοσιακού Λαχανόκηπου που δημιουργείται είναι πολλαπλοί. Αφενός μεν να εκπαιδεύσει βιωματικά και να ευαισθητοποιήσει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου σε θέματα περιβάλλοντος, οικολογίας και σωστής διατροφής, αφετέρου δε να οργανώσει υπαίθριες εκδηλώσεις και παιχνίδια ενασχόλησης με τη φύση και εξοικείωσης των νέων με τη γη και τον παραδοσιακό βιολογικό λαχανόκηπο. Απώτερος σκοπός, μέσω των παραγόμενων προϊόντων, είναι η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ καλούν όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη, μικρούς και μεγάλους φίλους του Συλλόγου, να δηλώσουν συμμετοχή (είτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook, είτε τηλεφωνικά 6951/916860), ώστε να καταρτισθεί κατάλληλα το πρόγραμμα και να οργανωθούν για τις ανάγκες. Η συμμετοχή όλων είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Διαβάστηκε 1932 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή