Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΕΔΙΟΥ ΕΛΕΓΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΕΟ ΔΡΑΜΑΣ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (ADR) ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ATP)

 

Μετά από

  • επιτυχή πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων με βάση τη νομοθεσία επιμορφώσεων του ειδικευμένου προσωπικού μας,
  • χρησιμοποιώντας τον υπερσύγχρονο μετρητικό εξοπλισμό του Δημοσίου ΚΤΕΟ
  • και με πόρους που αφειδώς παρείχε η Αντιπεριφέρεια Δράμας,

από σήμερα 11 Μαρτίου 2015 το Δημόσιο ΚΤΕΟ Δράμας επεκτείνει το πεδίο ελέγχων και σε κάθε είδους ειδικό έλεγχο. Οι έλεγχοι αυτοί περιλαμβάνουν και κάθε τύπου φορτηγό που μεταφέρει επικίνδυνα εμπορεύματα, βυτιοφόρα καυσίμων καθώς και ψυγεία μεταφοράς ευπαθών τροφίμων και άλλων προϊόντων. Με το τελευταίο αυτό βήμα το Δημόσιο ΚΤΕΟ Δράμας μπορεί πλέον να προσφέρει όλο το πεδίο υπηρεσιών που διέθετε πριν την προσωρινή του διακοπή τον Ιούνιο του 2013.

Το Δημόσιο ΚΤΕΟ Δράμας διαθέτει πολύ ανταγωνιστικά τιμολόγια, ειδικές εκπτώσεις 25% σε ανέργους ιδιοκτήτες ΙΧ, εκπτώσεις 10 ως 20% σε επιχειρήσεις με πολλά οχήματα και εκπτώσεις 15% σε οχήματα Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού, Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Κρατικά οχήματα. Οι έλεγχοι σε όλα τα οχήματα πραγματοποιούνται χωρίς ραντεβού.

Διαβάστηκε 1898 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή