Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ

 

Το Τμήμα Τοπογραφίας Εποικισμού Αναδασμού της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δράμας ανακοινώνει, ότι από την 12 Φεβρουαρίου 2015 και για έναν μήνα, στον ιστότοπο www.opekepe.gr θα είναι αναρτημένα τα τοπογραφικά διαγράμματα είκοσι (20) αγροτεμαχίων διαφόρων εκτάσεων, του αναδασμού Αγίου Αθανασίου Δήμου Δοξάτου, με σκοπό την εκμίσθωσή τους σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Ν. 4061/2014 (ΦΕΚ Α’ 66/22-3-2014).

Πρόκειται για παραχώρηση χρήσης έναντι χαμηλού τιμήματος με βαθμολόγηση των ενδιαφερομένων δικαιούχων (επαγγελματίας αγρότης ή άνεργος ή νέος πτυχιούχος Γεωτεχνικής Σχολής) σύμφωνα με τα κριτήρια που θεσπίζει ο παραπάνω Νόμος.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους σύμφωνα με το υπόδειγμα που υπάρχει στον ιστότοπο του ΟΠΕΚΕΠΕ, μέσα στην προαναφερθείσα προθεσμία.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2521351217 και 2521351206

 

Διαβάστηκε 2040 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή