Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το «ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» στη Δράμα, από την Τετάρτη το απόγευμα με τους ποδηλάτες της Δράμας ως προπομπός της Εκδήλωσης .Την Πέμπτη ακολούθησε το Επιστημονικό μέρος, στο Λύκειο Ελληνίδων Δράμας, Παρασκευή και Σάββατο η Πλατεία Ελευθερίας αγκάλιασε τα «ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ», δύο μέρες γεμάτες από δράσεις που έγιναν στην Πλατεία που έσφυζε από κόσμο,ενώ συγχρόνως γίνονταν και διάφορες εξετάσεις.

Ευχαριστούμε τον Βουλευτή Δράμας κ.Δ.Κυριαζίδη, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γ. Παυλίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Α. Πατακάκη,τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χ. Μαμσάκο, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Δράμας κ. Κ. Τρέντζιο,την Προϊσταμένη της Δ/σης Υγείας κ. Α. Μποραζάνη, τον Γενικό Διευθυντή του Κέντρου Αποκατάστασης «ΑΝΑΒΙΩΣΗ» κ. Κωνσταντίνο Γεωργηεφένδη Παθολόγο –Διαβητολόγο, για το προσωπικό που μας παρείχε στο «ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» ,της νοσηλεύτριες του Χειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου Δράμας, την προϊσταμένη του Ερυθρού Σταυρού κ. Ε. Κοντονάσιου και της νοσηλεύτριες του, ευχαριστούμε την πρόεδρο και τα μέλη του Δ/κού Συμβουλίου του Λυκείου Ελληνίδων Αννα Ντινάκη, για την παραχώρηση του χώρου ώστε να γίνει το Επιστημονικό μέρος, ευχαριστούμε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, ευχαριστούμε τους εθελοντές και υποστηρικτές και τους χορηγούς που πήραν μέρος, ευχαριστούμε τον Δ/ντή και το προσωπικό του STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ που ήταν χορηγός Επικοινωνίας στην όλη διοργάνωση. Τέλος ευχαριστούμε όλο το Ιατρικό Επιστημονικό προσωπικό που βοήθησαν σε αυτήν την μεγάλη Επιστημονική Εκπαιδευτική Διαδραστική Εκδήλωση.

Διαβάστηκε 2418 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή