Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συμμαχία Ανάπτυξης στη Δράμα

 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Απασχόλησης στους Δήμους Δοξάτου, Προσοτσάνης και Παρανεστίου» με τον διακριτικό τίτλο «Συμμαχία Ανάπτυξης στη Δράμα», διοργανώνει συνάντηση την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 και ώρα 09:00 – 17:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας.

Στόχος της συνάντησης είναι η συμβουλευτική υποστήριξη νέων επιχειρήσεων και νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε Εργασιακά, Χρηματοοικονομικά, Νομικά και Λογιστικά / Φοροτεχνικά θέματα, στα πλαίσια υλοποίησης των αντίστοιχων δράσεων του «Ολοκληρωμένου Τοπικού Σχεδίου Απασχόλησης στους Δήμους Δοξάτου, Προσοτσάνης και Παρανεστίου». Σημειώνεται ότι, οι ωφελούμενοι του προγράμματος που προωθούνται στην αγορά εργασίας για τη δημιουργία ατομικής ή κοινωνικής επιχείρησης καθώς και την επέκταση / βελτίωση γεωργικής εκμετάλλευσης, θα παραλάβουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθεί, από το Κ.Ε.Κ. «Φίλιππος», η πληρωμή των αμοιβών όλων των ωφελούμενων που παρακολούθησαν τα προγράμματα κατάρτισης.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ολοκληρωμένο Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης στους Δήμους Δοξάτου, Προσοτσάνης και Παρανεστίου» η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» του ΕΣΠΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, και κατά 25% από εθνικούς πόρους.

Διαβάστηκε 2511 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή