Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Κίνηση συνοδευτικών οχημάτων θεριζοαλωνιστικών μηχανών

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δράμας ενημερώνει τους κατόχους συνοδευτικών οχημάτων θεριζοαλωνιστικών μηχανών (ογκομετρικά- σιλό ή χύδην μεταφοράς) ότι σύμφωνα με το αρ. Β5 740/69934/ 25-05-2014 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όλα τα ανωτέρω οχήματα, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με ταχογράφο, ώστε η τροχαία να μπορεί να ελέγχει την τήρηση του ορίου ταχύτητας των 40 Km/h που ισχύει για τα οχήματα αυτά.

 

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η κυκλοφορία των ανωτέρω μηχανημάτων επιτρέπεται μόνο μετά από την κατ΄έτος θεώρηση των αδειών κυκλοφορίας από την υπηρεσία μας (μετά από τεχνικό έλεγχο από εγκεκριμένο συνεργείο Αγροτικών Μηχανημάτων και την προσκόμιση της σχετικής βεβαίωσης καλής λειτουργίας).

 

Επίσης η κυκλοφορία των οχημάτων αυτών επιτρέπεται μόνο κατά την περίοδο της συγκομιδής σιτηρών σύμφωνα με την απόφαση που εκδίδει κάθε χρόνο η υπηρεσία μας.

 

Διαβάστηκε 3017 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή