Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

25 χρόνια Μουσικά Σχολεία – 20 χρόνια Μουσικό Σχολείο Δράμας

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις Επετειακές μουσικές εκδηλώσεις, τις οποίες διοργανώνει σε συνεργασία με την Καλλιτεχνική Επιτροπή τού Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για τα είκοσι πέντε χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας τού θεσμού των Μουσικών Σχολείων στη χώρα μας.

 

Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

 

  1. 1.Το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 και ώρα 18:30, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας, θα πραγματοποιηθεί η Τελική – επετειακή εκδήλωση για τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του Σχολείου, με τη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των Μουσικών Συνόλων του.
  2. 2.Τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 και ώρα 12:00-16:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας, θα λάβει χώρα ο συνεορτασμός των Μουσικών Σχολείων Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Μυτιλήνης, με τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών Μουσικών Συνόλων καθενός σχολείου.

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας επελέγη από την Καλλιτεχνική Επιτροπή να διοργανώσει και να φιλοξενήσει την εκδήλωση συνεορτασμού των Μουσικών Σχολείων τής Περιφέρειάς μας, με κριτήριο την επάρκεια και καταλληλότητα, ως προς τον εξοπλισμό και την τεχνολογική υποδομή, της αίθουσας συναυλιών.

Την ως άνω εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής τού Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών τού Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Ευανθία Νίκα.

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 2882 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή