Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Δράσεις 4.1 ‘’Αναλύσεις μελιού’’ και 4.2 ‘’Στήριξη ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού’’ έτους 2014

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Δράσεις 4.1 ‘’Αναλύσεις μελιού’’ και 4.2 ‘’Στήριξη ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού’’ έτους 2014

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δράμας, ενημερώνει τους μελισσοκόμους, τις μελισσοκομικές οργανώσεις και ιδιώτες συσκευαστές – τυποποιητές Ελληνικού μελιού του Νομού μας, ότι για τις Δράσεις 4.1 & 4.2 ενισχύονται οι δαπάνες πραγματοποίησης αναλύσεων δειγμάτων μελιού σε διαπιστευμένα εργαστήρια και οι δαπάνες ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού αντίστοιχα. Σκοπός των Δράσεων είναι ο έλεγχος ύπαρξης καταλοίπων φαρμάκων κι άλλων επικίνδυνων ουσιών στο μέλι και ο έλεγχος της ποιότητάς του αντίστοιχα. Οι δαπάνες που ενισχύονται με τις δυο Δράσεις αφορούν αποκλειστικά το χρονικό διάστημα από 01/09/2013 έως 31/08/2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ένταξης προς τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής μέχρι τις 31/07/2014. Οι λεπτομέρειες εφαρμογής των δυο Δράσεων καθορίζονται με την αριθμ. 1268/90610/14-07-2014 ΥΑ που έχει αναρτηθεί στους ιστότοπους www.minagric.gr και www.melinet.gr. Πληροφορίες για τους δικαιούχους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δίνονται από το αρμόδιο γραφείο (237).





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed