Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκηρύξεις Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας

Περίληψη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού έργου: «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟ 2 ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ»

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. προκηρύσσει βάσει της αρ.165/2018 απόφασής της, ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟ 2 ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ» με προϋπολογισμό: 71.500€ (με ΦΠΑ 24%).

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η: 27.03.2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης σύμφωνα με το άρθρο 125 Ν. 4412/2016. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάση τιμής.

Στους ενδιαφερόμενους προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης και άμεση ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο χώρο "ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί" της πύλης www.promitheus.gov.gr του ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στις ιστοσελίδες http://www.pekavalas.eu/ και http://www.pamth.gov.gr της αναθέτουσας αρχής. Πληροφορίες μπορούν να λαμβάνονται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2513-503335, ΦΑΞ επικοινωνίας 2510-291377, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Συνημμένα έγγραφα:

ΑΔΑΜ Περίληψη και Διακήρυξη

Τεχνική Περιγραφή

Προϋπολογισμός

Τιμολόγιο

Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων

ΣΑΥ

ΦΑΥ

Μελέτη ασφάλισης οδού - Τεχνικές Προδιαγραφές

Γενική Οριζοντιογραφία

ΤΕΥΔ  

Διαβάστηκε 977 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 09:35
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba