Γραφείο Τύπου

Επιθεώρηση ιδιόκτητων κτιρίων Περιφέρειας ΑΜΘ στην Ξάνθη

Την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, το πρωί της Παρασκευής 22/03. Κύριος στόχος της επίσκεψης ήταν η επιθεώρηση κτιρίων που είναι ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με απώτερο στόχο την αξιοποίηση όσων από αυτά δεν είναι λειτουργικά.

Ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Είδαμε σήμερα μαζί με τους συναδέλφους από την ΠΕ Ξάνθης μία σειρά από κτίρια, που ανήκουν στην Περιφέρεια μας. Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι κάποια από αυτά παρέμειναν επί σειρά ετών αναξιοποίητα και χωρίς φροντίδα, παρά το γεγονός ότι αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η δική μας διοίκηση, ωστόσο, εκκινεί άμεσα τις διαδικασίες, ώστε τα κτίρια αυτά να καταστούν και πάλι ασφαλή και κατάλληλα για να αποδοθούν προς  χρήση για τις ανάγκες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των πολιτών της».

Στην επιθεώρηση των κτιρίων, τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Επικοινωνιών και Καλών πρακτικών για την εξυπηρέτηση των πολιτών κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα ψηφιακής μετάβασης, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πολιτικής γης Ριτβάν Μολλά Ισά, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Βάσω Παυλακάκη  και υπάλληλοι της ΠΕ Ξάνθης  

ab189d66 adb6 4b42 a473 c9916c8752e7

584af96c bc1e 43c7 ab9f 83e4c0ef1af7

 

Διαβάστηκε 102 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή