Γραφείο Τύπου

Ευρεία σύσκεψη με θέμα τον Τουρισμό στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ευρεία σύσκεψη με θέμα τις τουριστικές προοπτικές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη στην Κομοτηνή. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων Θάσου Πάρης Παρασχούδης, Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης, Δράμας Άγγελος Καλλίας και Θράκης Απόστολος Παλακίδης καθώς και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Παναγιώτης Αρχοντής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αντώνης Πατακάκης, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΑΜΘ σχετικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο. 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης καταγράφηκαν οι θέσεις, οι απόψεις και οι προτάσεις των ξενοδόχων, έτσι όπως καταγραφεί από τα θεσμικά όργανα που εκπροσωπούν και με στόχο πάντα την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της κάθε Περιφερειακής Ενότητας αλλά και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνολικά. 

Στόχος της διοίκησης, όπως επεσήμανε ο κ. Περιφερειάρχης είναι πάντα η σύνθεση των απόψεων ώστε κάθε ενέργεια που δρομολογείται να αποφέρει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα και να συνδράμει στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος, με απώτερο στόχο φυσικά την συνολική ενδυνάμωση του κλάδου και των απασχολούμενων σε αυτόν. 

Διαβάστηκε 199 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή