Γραφείο Τύπου

Απολογισμός δράσεων της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΑΜΘ για το έτος 2023

Τον απολογισμό δράσεων για το έτος 2023  παρουσίασε ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΑΜΘ κ. Παντελής Δελίδης, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή γι’ αυτό το σκοπό σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην εκδήλωση, που παρακολούθησε και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο κ. Δελίδης ανέλυσε τις δράσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Περιφερειάρχης έδωσαν έμφαση στην ανάγκη ψηφιοποίησης των υπηρεσιών που παρέχονται από την Γενική Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών, ενώ ο κ. Τοψίδης ανακοίνωσε και την διάθεση έκτακτου κονδυλίου ύψους 147.000 ευρώ για την υλοποίηση δράσεων προώθησης της οδικής ασφάλειας σε συνεργασία με τις Σχολές Οδηγών της Περιφέρειας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Αντώνης Μαστοράκης, ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης κ. Νικόλας Γρέντζελος, ο κ. Μανώλης Παπάζογλου ως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εμπόρων Αυτοκινήτων Αλεξανδρούπολης καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Μανώλης Ταπατζάς.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τον τυχερό να κερδίζει ένα τριήμερο ταξίδι με ανοικτό προορισμό, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Democritus Travel που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την εξυπηρετικότητα τους – παρά την σοβαρή υποστελέχωση- από τον Σύνδεσμο Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι Διευθύνσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών των ΠΕ Έβρου, Καβάλας και Ροδόπης.

IMG 5032

IMG 5032

IMG 5032

IMG 5032

IMG 5032

IMG 5032

IMG 5032

IMG 5032

IMG 5032

IMG 5032

IMG 5032

IMG 5032

Διαβάστηκε 599 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 19:36

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή