Γραφείο Τύπου

Αύξηση εφημερευόντων φαρμακείων στο διήμερο 6 & 7 Ιανουαρίου στην Αλεξανδρούπολη

Την απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου περί αύξησης των εφημερευόντων φαρμακείων από -1- σε -3- (ανά 24 ώρες) για το διήμερο 6 & 7 Ιανουαρίου στην Αλεξανδρούπολη ενέκρινε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η ανάγκη περί αύξησης των εφημερευόντων φαρμακείων διαπιστώθηκε τόσο από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ καθώς και από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Ευάγγελο Πουλιλιό και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας της ΠΕ Έβρου κα Ευαγγελία Κοσμαδάκη και έγινε η σχετική επαφή με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου κ. Θανάση Μαλάκη, που τα μέλη και η διοίκησή του επίσης είχαν διαπιστώσει την ανάγκη.

Κατόπιν της εν λόγω κοινής διαπίστωσης κινήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου συνεδρίασε και έλαβε την εγκριθείσα απόφαση, η οποία επισυνάπτεται στο παρόν e-mail.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της

Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 169 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή