Γραφείο Τύπου

Δημοπρατείται η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα

kavala fusiko aerio18122020

Μετά την έγκριση των τευχών δημοπράτησης του έργου κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Καβάλας, ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου από τη ΔΕΔΑ.

 Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Κωστή Σιμιτσή, τον Αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής κ. Ανδρέα Καραγιώργη, τον εντεταλμένο περιφερειακό συμβούλο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Αλέξη Πολίτη και τον περιφερειακό σύμβουλο Καβάλας και Πρόεδρο της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΜΘ κ. Αρχέλαο Γρανά.

Ο κ. Μέτιος τόνισε ότι, μετά την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη και τη Δράμα, ανοίγει πλέον ο δρόμος για την κατασκευή του σημαντικού αυτού αναπτυξιακού έργου και στην Καβάλα, με όλα τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη που θα έχει για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της πόλης.

Σημειώνεται ότι η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Καβάλας αποτελεί ξεχωριστό υποέργο της κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου σε 6 πόλεις της Περιφέρειας (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα και Ορεστιάδα). Είναι συνολικού προϋπολογισμού 8.060.000 € και η Περιφέρεια καλύπτει το μισό της χρηματοδότησης με πόρους του ΕΣΠΑ.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 115 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή