Γραφείο Τύπου

Σεμινάρια προστασίας από τον κορωνοϊό για τις τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ

επιχειρήσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, ανέθεσε στο Νομαρχιακό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) Ξάνθης την υλοποίηση του έργου «Υγειονομικά Σεμινάρια COVID-19 για τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Το έργο προβλέπει την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ με στόχο την αποτελεσματική προστασία των εργαζομένων και των πελατών των τουριστικών επιχειρήσεων από τον ιό COVID-19.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση φόρμας υποβολής στην ιστοσελίδα Αίτηση Συμμετοχής Επιχειρήσεων  .

Προτεραιότητα θα δοθεί σε επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, ξενοδοχείων και τουριστικών πρακτόρων και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρακάτω διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Υπεύθυνος της δράσης από την πλευρά της Περιφέρειας είναι ο Πρόεδρος του ΚΕΚ Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης, περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων και εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΘ στη Διάσκεψη Παράκτιων Περιφερειακών Περιοχών (CPMR). 

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 1504 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 15:05

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή