Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς υποδέχθηκε στο γραφείο του την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή και τον γραμματέα ΚΟ Νέας Δημοκρατίας Σταύρο Καλαφάτη

20052024a20052024b20052024c

Ο Αντιπεριφερειάρχης Εμμανουήλ Ταπατζάς δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στην έδρα της Π.Ε. Ροδόπης στην Κομοτηνή την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή και τον γραμματέα ΚΟ Νέας Δημοκρατίας Σταύρο Καλαφάτη, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην περιοχή μας και των επαφών που αναπτύσσουν με τοπικούς φορείς. Μαζί τους παρίσταντο εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Ροδόπης ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τους υποδέχθηκε μαζί με τον Αν. Περιφερειάρχη Νίκο Ευκαρπίδη, τους περιφερειακούς συμβούλους Μολλά Ισά Ριτβάν και Οσμάν Αχμέτ Πεχλιβάν, τον Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας ΑΜΘ Παναγιώτη Χαλβατζή και άδραξε της ευκαιρίας να θέσει δύο θέματα που εμπίπτουν των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Παιδείας, της ίδρυσης Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην Κομοτηνή και ειδικού σχολείου στην ορεινή Ροδόπη, όπου οι ανάγκες λειτουργίας ενός ειδικού σχολείου στον ορεινό όγκο είναι αυξημένες, ενώ τίθενται και ζητήματα μετακίνησης των μαθητών.

Από πλευράς τους οι κ.κ. Ζέττα Μακρή και Σταύρος Καλαφάτης ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για την υποδοχή, άκουσαν με προσοχή τα θέματα που τους έθεσε και επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να συμβάλλουν στην προώθηση αυτών, προκειμένου να συνδράμουν από πλευράς τους στην ενδυνάμωση της περιοχής.

                                                                                    

                                                                                         Από το γραφείο

Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

 

 

Διαβάστηκε 56 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή