Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς υποδέχθηκε τον νέο Διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού Γεώργιο Γκαβούνο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον νέο διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού Γιώργο Γκαβούνο, με τον οποία είχε μία εποικοδομητική συζήτηση για τις προοπτικές συνεργασίας τους προς όφελος της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Ταξίαρχου όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν με ευσυνειδησία και προσήλωση την πατρίδα και ιδιαίτερα την ακριτική περιοχή μας και φροντίζουν ώστε όλοι να απολαμβάνουν το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή αρχή στα καθήκοντα που ανέλαβε στην 29η Ταξιαρχία Πεζικού δωρίζοντας αναμνηστικά της Π.Ε. Ροδόπης στον κοΓκαβούνο, ενώ δεσμεύτηκαν από κοινού για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Από το γραφείο

Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 60 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή