Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης σας προσκαλεί στον αγώνα δρόμου «DUTh Campus Run (DCR)» Εμμανουήλ Ταπατζάς: Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που στόχο έχει την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας

           

Η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. και η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου «DUTh Campus Run (DCR) 2024 7.000 μ. και 14.000 μ.» την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, με την υποστήριξη του ΔΠΘ και του ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ, στο πλαίσιο εορτασμού των 40 ετών από την ίδρυση του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. Μία γιορτή του αθλητισμού που απευθύνεται σε όλους και στόχο έχει να αναδείξει την πολύχρονη παρουσία και προσφορά του ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ στην προαγωγή της επιστήμης της φυσικής αγωγής, των αθλητικών δρωμένων και του αθλητικού τουρισμού.

          Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς δήλωσε: «Στην Περιφέρεια ΑΜΘ και την Π.Ε. Ροδόπης έχουμε θέσει στο επίκεντρο της πολιτικής μας την υλοποίηση καινοτόμων δράσεων ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, για τόνωση της τοπικής οικονομίας, με στρατηγική και όραμα. Ένας από αυτούς τους τομείς ανάπτυξης των τοπικών οικονομιών είναι και ο αθλητικός τουρισμός, που έχει τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές.

            Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας θέσει σε υψηλή προτεραιότητα την πλήρη ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού σας προσκαλούμε στον αγώνα δρόμου «DUTh Campus Run (DCR)». Ένα δρομικό γεγονός, όπου πρωταγωνιστεί το ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ και φιλοδοξούμε να προσελκύσει δρομείς από όλη την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού, με απώτερο στόχο την καθιέρωση του ως ετήσιο θεσμό της περιοχής μας και την ανάδειξη της Ροδόπης ως επίκεντρο του Αθλητικού Τουρισμού της Βόρειας Ελλάδας.

         Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την διοργάνωση. Ιδιαίτερα στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κο Τοψίδη Χριστόδουλο που εξαρχής στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια υλοποίησης της τόσο σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην πόλη της Κομοτηνής».

          Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα δρόμου «DUTh Campus Run (DCR) 2024 7.000 μ. και 14.000 μ.» έχουν όλοι/ες οι δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Παιδιά ηλικίας 14 έως 18 ετών θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον στην απόσταση των 7.000 μέτρων και θα πρέπει οι γονείς/κηδεμόνες τους να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης συμμετοχής στη διοργάνωση στη Γραμματεία του αγώνα, στον χώρο της εκκίνησης. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από εθελοντές-φοιτητές του ΤΕΦΑΑ – ΔΠΘ, κυρίως από την Ειδικότητα Κλασικού Αθλητισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=7fca9042c07c8920161edc7435988abc&l=GR&fbclid=IwAR1L1kyH82mPhWHas5k4KRQQmM3dKgeaMOy5ch7zl5wUrsCH1TsIxK7wOy8_aem_Adufu-bDrmZIJgk3_ox2-2TxoCdNV5nMLrhX6RBRh7m2JEu_VT9BdTgeTGk1BZ6cgAzWKBS3R3PTamVbYJr1GWsc

               

     Από το γραφείο

Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 62 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 14:13

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή