Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Τελετή παράδοσης παραλαβής στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη και του νέου Αντιπεριφερειάρχη Μανώλη Ταπατζά, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023.

Ο κ.Τσαλικίδης επισήμανε στο λόγο του ότι «το έργο και οι μελέτες που έχουν ήδη ξεκινήσει αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της περιοχής μας. Με αισιοδοξία και δέσμευση, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ευημερία των πολιτών».

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε από την πλευρά του «ξεκινάει μια νέα εποχή για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στόχος μας είναι να φέρουμε την Ανάπτυξη στον τόπο μας, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητές του».

Διαβάστηκε 147 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή