Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Εορταστικές επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης σε Ειδικά Σχολεία, Γηροκομείο Κομοτηνής και Μονή Βαθυρρύακος

18122023 1

18122023 1

18122023 1

18122023 1

18122023 1

18122023 1

Τα Ειδικά Σχολεία, το Γηροκομείο Κομοτηνής και τη Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος επισκέφθηκε ενόψει των γιορτινών ημερών, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Ο κ. Τσαλικίδης προσέφερε γλυκίσματα και δώρα ενώ αντάλλαξε ευχές με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.«Φέτος φέραμε μαζί όχι μόνο δώρα και γλυκίσματα, αλλά αγάπη, καλοσύνη και ελπίδα. Η εκπαίδευση είναι ένα φωτεινός δρόμος που μας οδηγεί προς τη γνώση και την ανάπτυξη. Σε αυτή την περίοδο των γιορτών, ας σταθούμε μαζί, στηρίζοντας την πορεία κάθε μαθητή και μαθήτριας» τόνισε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στα μέλη των σχολικών κοινοτήτων.

Στο Γηροκομείο Κομοτηνής, ο Αντιπεριφερειάρχης απηύθυνε γιορτινές ευχές, μοίρασε δώρα και γλυκά στους τρόφιμους. Εκφράζοντας την εκτίμησή του για την εμπειρία και τη σοφία τους, επισήμανε ότι « σε κάθε ηλικιωμένο κρύβεται μια πλούσια ιστορία και μας χαρίζουν πολύτιμα μαθήματα».

Στη Μονή Βαθυρρύακος, ο κ. Τσαλικίδης συμμετείχε σε λειτουργίες, εκφράζοντας τις ευχές του για υγεία και ειρήνη.«Η μοναδική πνευματική ατμόσφαιρα της Μονής είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας. Ενώνει το παρελθόν με το παρόν και μας διδάσκει τη σημασία της πνευματικότητας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστηκε 149 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή