Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Εξειδικευμένη ομάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» με το κινητό πολυϊατρείο Ασκληπιός I & II δίπλα στους πυρόπληκτους της Ροδόπης

Στις πυρόπληκτες περιοχές της Ροδόπης, θα βρίσκεται από αύριο Τετάρτη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» με εξειδικευμένη ομάδα νοσηλευτών, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και οδηγών, έπειτα από επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη.

Η εξειδικευμένη ομάδα του Οργανισμού, θα μεταβεί καταρχήν στο δημοτικό κατάστημα Σώστη, με το Κινητό Πολυϊατρείο "Ασκληπιός Ι" και "Ασκληπιός ΙΙ", στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Πολυάνθου του Δήμου Ιάσμου και σε περισσότερες περιοχές για την στήριξη των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές.  

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και σε συνεργασία με τους τοπικούς ιατρικούς και οδοντιατρικούς Συλλόγους και την 4η ΥΠΕ θα παρέχει, ιατρική φροντίδα, ιατρονοσηλευτικές πράξεις, ιατρικές συμβουλές/ κατευθύνσεις, δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη σε παιδιά και ενήλικες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε συμπολίτη που αντιμετωπίζει ανάγκη, με την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056.

Διαβάστηκε 234 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή