Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

26-29 Ιουνίου 2023 ΙΙ Κατασκηνώσεις Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας Κομοτηνής- Κλειστό Γυμναστήριο 2 ου Λυκείου Κομοτηνής

27062023

Την 2η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ στη Ροδόπη, διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, από τις 26 έως 29 Ιουνίου 2023, στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής «Παίδων Χώρα» στο Κρυονέρι και στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής.

Με στόχο την ενίσχυση της σύνδεσης της νεολαίας με τον αθλητισμό κι έπειτα από την περσινή επιτυχημένη διεξαγωγή της, η θεματική διοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης για την καλαθοσφαίριση, συνεχίζεται και επεκτείνεται με περισσότερες δράσεις.

300 παιδιά, μέλη των τοπικών συλλόγων, αναμένεται να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του αθλητικού τριημέρου που θα εξελιχθεί στις κατασκηνώσεις «Παίδων Χώρα». Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις δράσεις θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα του μπάσκετ, να λάβουν μέρος σε ομαδικά παιχνίδια, να κοινωνικοποιηθούν, να αποκομίσουν νέες θετικές εμπειρίες.

Η μεγάλη αθλητική γιορτή της Ροδόπης θα κορυφωθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 18:00, με φιλική αναμέτρηση επίδειξης μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας και του Συνδέσμου Βετεράνων & Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής. Από την πλευρά των Βετεράνων Ελλάδας, θα αγωνιστούν οι, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Νίκος Μπουντούρης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιάννης Γιαννούλης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γιαννουζάκος και Δημήτρης Οικονομίδης, υπό τις κατευθύνσεις του  Κυριάκου Ταξιλδάρη. Την ομάδα των τοπικών Βετεράνων συνθέτουν οι Νεοκλής Λεμονίδης, Χρήστος Νικάκης, Κωνσταντίνος Ντίνας, Βελή Χασάν, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Ανέστης Σαββάκης, Στέλιος Σκοπιανός, Θεόδωρος Σταμπουλής, Γεώργιος Κουτσοβασίλης, Χαρίλαος Μπιμπισίδης, Κίμων Λεχούδης, Λεωνίδας Διαμαντίδης, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τις κατευθύνσεις του προπονητή Γεώργιου Μαυρίδη.                        

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης με αφορμή την έναρξη της 2ης Αθλητικής Γιορτής Μπάσκετ στη Ροδόπη, δήλωσε «Η τετραήμερη, φέτος, αθλητική γιορτή μπάσκετ στη Ροδόπη, αποδεικνύει τη βαρύτητα που αποδίδουμε ως Περιφερειακή Ενότητα σε παρεμβάσεις ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της ποιότητας ζωής».  

Η 2η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ οργανώνεται με την υποστήριξη της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, του Συνδέσμου Βετεράνων & Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής και των Αθλητικών Συλλόγων , «ΓΑΣ» και «Άτλας» Κομοτηνής.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της 2ης Αθλητικής Γιορτής Μπάσκετ στη Ροδόπη στο FB https://www.facebook.com/rodopibasket

Διαβάστηκε 164 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 07:53

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή