Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Covid -19 στην ΠΕ Ροδόπης

Σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζονται στη Ροδόπη, οι δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid test) για την ταχεία ανίχνευση της COVID- 19, με στόχο την ασφάλεια και προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού. Σε σταθερή λειτουργία βρίσκεται ο σταθμός δειγματοληπτικών ελέγχων για τον κορονοϊό, στο Διοικητήριο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Το πρόγραμμα δράσης της Κινητής Ομάδας Υγείας του ΕΟΔΥ, κατά το διάστημα από Δευτέρα 28 Μαρτίου έως Σάββατο 2 Απριλίου 2022, διαμορφώνεται ως εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης (σταθμός δειγματοληψιών , Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή)

Δευτέρα 28/3 - Παρασκευή 1/4 —> 8:30-15:30

Σάββατο 2/4 —> 9:00-15:00

Ίασμος (Κέντρο υγείας, Διαλαμπής 14, Ίασμος)

Τρίτη 29/3 —> 9:00-14:00

Σάπες (Βασιλείου Κουτουμάνη, Σάπες)

Τετάρτη 30/3 —> 9:00-14:00

Παρασκευή 1/4  —>9:00-14:00

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων της ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στη Ροδόπη γνωστοποιείται με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ- https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/home/selida-perodopis και στον ιστότοπο του ΕΟΔΥ eody.gov.gr σε ημερήσια βάση.

Διαβάστηκε 414 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή