Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Συνεργασία Αντιπεριφερειάρχη με τη νέα Διοίκηση της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης

Θέματα που αφορούν στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη, απασχόλησαν  συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022.

Στο διάλογο που αναπτύχθηκε κατά την συνάντηση, κυριάρχησαν η αξιοποίηση του κάθετου άξονα Νυμφαίας- Μακάζα και η τουριστική ανάπτυξη και η καταπολέμηση του φαινομένου του παραεμπορίου.

«Η συνεργασία μας με τη νέα Διοίκηση της ΟΕΒΕΣ, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική. Σηματοδοτεί την εκκίνηση των αναπτυξιακών εργαστηρίων στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης. Ενός μηχανισμού που θα περιλαμβάνει τοπικούς θεσμικούς φορείς   και τη συμμετοχή τους στην συνδιαμόρφωση και στήριξη αναπτυξιακών προτάσεων σε τομείς και ζητήματα άμεσης προτεραιότητας για την περιοχή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Τσαλικίδης.  

                                                Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 382 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή