Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Νέο πρόγραμμα δειγματοληψιών ταχείας ανίχνευσης για COVID-19

Συνεχίζεται  η διενέργεια δωρεάν μαζικών rapid test για την ανίχνευση της COVID- 19 στη Ροδόπη, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και με στόχο την πρόληψη διασποράς της νόσου και την προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού. Το τρέχον, εβδομαδιαίο πρόγραμμα δράσης της Κινητής Ομάδας Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας τροποποιείται εκτάκτως για τεχνικούς λόγους και θα ισχύσει όπως παρακάτω:

-Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022  - Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

9:00 - 14:00

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης (σταθμός δειγματοληψιών, Διοικητήριο Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή)

-Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

09:00-14:00

Σάπες Ροδόπης (Βασιλείου Κουτουμάνη, Σάπες)

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ στη Ροδόπη γνωστοποιείται κάθε Δευτέρα, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ- https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/home/selida-perodopis και στον ιστότοπο του ΕΟΔΥ eody.gov.gr σε καθημερινή βάση.

Διαβάστηκε 453 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή