Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Επίσκεψη του νέου Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νικόλαο Τσαλικίδη επισκέφθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκη, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Κούκουρας συνοδευόμενος από τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ροδόπης , Πύραρχο Κωνσταντίνο Παπάζογλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ευχήθηκε στο νέο Περιφερειακό Διοικητή κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του που στοχεύει στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών όπως επίσης στη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν επιμέρους θέματα που αφορούν στην πολιτική προστασία με τον κ.Τσαλικίδη να επισημαίνει την άριστη συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

 

                                                Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 936 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 07:18

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή