Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Ενίσχυση του αγροτικού έργου στη Ροδόπη με ανόρυξη νέων γεωτρήσεων στους Δήμους

Τον Ίασμο επισκέφθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διαφάνειας και Υποδομών Ιμπράμ Αχμέτ, με αφορμή την εξέλιξη υποέργου ανόρυξης υδρογεωτρήσεων και κατασκευής δικτύων άρδευσης στην περιοχή. Κατά την επίσκεψη, πραγματοποιήθηκε αυτοψία και συνάντηση με το Δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν και τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιάσμου.

Το υποέργο στο Δήμο Ιάσμου, περιλαμβάνει ανόρυξη γεωτρήσεων , προμήθεια του εξοπλισμού τους καθώς επίσης αγωγών άρδευσης για τις ανάγκες άρδευσης.  Εντάσσεται στο πλαίσιο ενιαίας στοχευμένης παρέμβασης που προβλέπει τη δημιουργία εγγειοβελτιωτικών έργων σε όλους τους Δήμους της ΠΕ Ροδόπης και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

«Οι παρεμβάσεις που ξεκίνησαν, αποσκοπούν στην κάλυψη αναγκών άρδευσης και την υποβοήθηση ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, ενός τομέα με θεμελιώδη σημασία για την τοπική οικονομία. Είμαστε κοντά στους αγρότες, επιδιώκοντας λύσεις που θα τους διευκολύνουν, να ανταποκρίνονται πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες της παραγωγής» δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης.

                                    Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 485 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή