Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Τον Μάρτιο η λειτουργία του μόνιμου σταθμού ελέγχου οχημάτων στον κάθετο άξονα- Ικανοποίηση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης για την ευόδωση ενός πάγιου αιτήματος της περιοχής

tsalikidis stampoulidis1

tsalikidis stampoulidis2

tsalikidis stampoulidis3

 

Τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται με την επικείμενη εγκατάσταση και λειτουργία σταθερού σημείου ελέγχου οχημάτων στον κάθετο άξονα Κομοτηνή-Νυμφαία-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, τον ερχόμενο Μάρτιο, απασχόλησαν μεταξύ άλλων, συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, παρουσία του Γ.Γ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση ενός πάγιου αιτήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, εξέφρασε σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Τσαλικίδης, χαιρετίζοντας παράλληλα την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα κ. Σταμπουλίδη, όσο και την άριστη συνεργασία με το Υπουργείο Επενδύσεων και Ανάπτυξης. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά «Η σημερινή μέρα καταγράφεται ως μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέρα καθώς προχωράμε σε ένα σημαντικό πρώτο- μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία -αλλά ένα βήμα προς τη βελτίωση της τοπικής μας οικονομίας και των δεικτών της περιοχής, του περιβάλλοντος όπου λειτουργούν οι νόμιμες επιχειρήσεις, οι βιοτεχνίες, τα καταστήματα, που αποσκοπεί στην καλυτέρευση των συνθηκών για τους επαγγελματίες και συνδέεται με την καθημερινότητα του πολίτη. Η εγκατάσταση και λειτουργία ενός μόνιμου σταθμού ελέγχου οχημάτων για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα για να αντιμετωπίσουμε βασικά ζητήματα που αφορούν την οικονομία της περιοχής. Χαίρομαι που το αντιλαμβάνεται αυτό μια Κυβέρνηση, προχωράμε για να δούμε και τα αποτελέσματα την επόμενη περίοδο. Σε πρώτη φάση έχουμε κάνει σημαντικές ενέργειες, στην κατεύθυνση λήψης μέτρων για την ολιστική αντιμετώπιση του παραεμπορίου που μαστίζει τη Ροδόπη και τη χώρα. Θεωρώ ότι οι επιχειρήσεις μας και γενικότερα οι πολίτες κι η κοινωνία θα έχουν όφελος. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέπραξαν για να έχουμε αυτές τις θετικές εξελίξεις για την περιοχή μας», κατέληξε.

Στην συνάντηση εργασίας έλαβαν μέρος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας Οδού Α.Ε Κωνσταντίνος Κουτσούκος, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, ο Δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης, ο Αντιδήμαρχος Ιάσμου Μουεμίν Ερτζάν, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Φραντζής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου και το μέλος του Συλλόγου Βασίλης Σίσκος, στελέχη, της ΔΟΥ Κομοτηνής, του Τελωνείου Κομοτηνής, του Κλιμακίου Οικονομικών Ελέγχων Κομοτηνής, του ΕΦΕΤ καθώς επίσης Προϊστάμενοι των εμπλεκόμενων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 880 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή