Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης στις εγκαταστάσεις του αγωγού TAP

 

 

 

 

Τις εγκαταστάσεις του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) στην ΒΙ.ΠΕ Ροδόπης επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης 31 Μαϊου ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Τσαλικίδης με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ Αχμέτ Ιμπράμ, την προϊσταμένη Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Χατζοπούλου και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων ΠΕ Ροδόπης κ. Δερνεκτσή.
Ο κ.Τσαλικίδης και οι συνεργάτες του, αφού περιηγήθηκαν στη ζώνη εργασίας, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά τις υψηλών προδιαγραφών συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του έργου ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε εποπτεία των τεχνικών σημείων που χρήζουν προσοχής.
Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΤΑΡ για θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο και για τρόπους συνεργασίας, προκειμένου η κοινοπραξία να συμβάλλει σε έργα που θα αναδείξουν τους δρόμους, τις υποδομές και την περιοχή μας συνολικά.
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν σε νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να συζητηθούν εκ νέου οι εξελίξεις στην κατασκευή του αγωγού και η συνεργασία για την επίλυση τεχνικών ή άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα του αγροτικού πληθυσμού της Ροδόπης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης
Νικόλαος Τσαλικίδης

Διαβάστηκε 871 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή