Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Έργα Συντήρησης και βελτίωσης για την ασφάλεια του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου

 

 

Με γνώμονα την ασφάλεια του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Ροδόπης.
Οι ασφαλτικές εργασίες ολοκληρώθηκαν σε ποσοστό 97,7 % στις περιοχές που αφορούν το δίκτυο Κομοτηνής-Πόρπης, Κομοτηνής-Φαναρίου και Μαρωνείας-Ιμέρου ενώ έχει απομείνει ένα μικρό ποσοστό εργασιών σκυροδοτήσεων και επιχώσεων στις περιοχές Συμβόλων, Λίσσου και Ιμέρου.
Την πρόοδο των εργασιών επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Τσαλικίδης, ο οποίος τόνισε τα εξής: "Είναι χρέος μας η βελτίωση και συντήρηση των υποδομών, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το Εθνικό δίκτυο, αφενός για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και αφετέρου για την διευκόλυνση των επισκεπτών, που έρχονται στην περιοχή μας για τουρισμό. Βρισκόμαστε συνεχώς σε επικοινωνία με τους αρμόδιους για την άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν".

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης
Νικόλαος Τσαλικίδης

Διαβάστηκε 846 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή