Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο τμήμα Πολυάνθου-Ιάσμου μέσω της παλιάς γέφυρας Κομψάτου

Μετά την κατάρρευση τμήματος της νέας γέφυρας Κομψάτου στο επαρχιακό δίκτυο Κομοτηνής – Ιάσμου – Ξάνθης, συνεκτιμώντας τις απόψεις που τέθηκαν μετά από σύγκλιση έκτακτου ΣΟΠΠ στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας στο τμήμα Πολυάνθου - Ιάσμου μέσω και της παλιάς γέφυρας Κομψάτου. Η κυκλοφορία του συνόλου των οχημάτων θα γίνεται από την διασταύρωση Πολυάνθου- Αμβροσίας μέσω Μωσαϊκού – Γαλήνης – Ιάσμου και αντίστροφα, μέχρι και την εκτίμηση της κατάστασης από τους αρμόδιους φορείς.

Στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν ο Aντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης, ο Δήμαρχος Ιάσμου, ο Διοικητής Τροχαίας Κομοτηνής, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Κομοτηνής, ο Προϊστάμενος Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας ΠΑΜΘ, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Ροδόπης, ο Τμηματάρχης του τμήματος Δομών και Περιβάλλοντος ΠΕ Ροδόπης, ο Προϊστάμενος Τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Ροδόπης, ο Δ/ντης του 3ου Επιτελικού Γραφείου της 21ης Ταξιαρχίας, ο Διοικητής Μηχανικού της 21ης Ταξιαρχίας και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης.
Στη σύσκεψη παρέστη και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης
Νικόλαος Τσαλικίδης

Διαβάστηκε 820 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή