Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Στην ενημερωτική εκδήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρευρέθηκε ο Νίκος Τσαλικίδης

 

 

Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ο Τομέας Νοσηλευτικής διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Σωματική – σεξουαλική κακοποίηση παιδιών & εφήβων: Παράγοντες κινδύνου, τρόποι πρόληψης & προστασίας» την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, η οποία προσέλκυσε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, οι οποίοι έσπευσαν να ενημερωθούν για το φαινόμενο.
Στην εκδήλωση μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο οποίος στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε τα εξής: "Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Ερυθρό Σταύρο και τα μέλη του για την ανιδιοτελή του προσφορά στην τοπική κοινωνία, δηλώνοντας παρών σε όλα τα γεγονότα, τις δράσεις και τις έκτακτες ανάγκες, δίνοντας το καλυτερο παράδειγμα προς όλους μας, αυτο του εθελοντισμού.
Σημερα, πραγματεύεται ενα σημαντικο θεμα, το οποίο δυστυχως ειναι παντα επίκαιρο και ευχή ολων ειναι κάποτε να εκλείψει αυτο το λυπηρό φαινόμενο, αυτο της Σωματικής– σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών & εφήβων: σήμερα θα συζητηθούν και θα αναλυθούν Παράγοντες κινδύνου, τρόποι πρόληψης & προστασίας, προκειμένου ολοι να συμβάλουμε στο να μπει ενα τέλος σε αυτες τις άσχημες περιπτώσεις. Ειμαι σίγουρος πως ανάλογες εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στο μέλλον, όπως και η δράση ολων των μελών με απώτερο σκοπό το κοινό καλό. Συγχάρητηρια σε όλους σας".
Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο π. Απόστολος Καβαλιώτης, Δρ. του Τομέα Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης, τον οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ευχαρίστησε προσωπικά, τόσο για την παρουσία του όσο και για την συνολική του δράση.

Διαβάστηκε 794 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή