Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Δωρεάν μεταφορά στις εκδηλώσεις «Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους –ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΜΘ-ΠΕ Ροδόπης»

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν μεταφορά στις εκδηλώσεις «Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους –ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΜΘ-ΠΕ Ροδόπης»

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης γίνεται γνωστό ότι θα διατεθούν 2 λεωφορεία για τη δωρεάν μεταφορά πολιτών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους –ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΜΘ-Π.Ε Ροδόπης», που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της Μαρώνειας, στις 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου .

Με αφετηρία αναχώρησης, μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο), Δημοκρατίας 1 -από την πλευρά του Δημοτικού Άλσους Αγίας Παρασκευής, τα δρομολόγια των λεωφορείων θα ισχύσουν ως εξής :

Παρασκευή 31 Αυγούστου

Ώρα Αναχώρησης: 18:30

Προορισμός: Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας, όπου θα παρουσιαστεί, στις 20:30, η μουσική παράσταση «Το Παραμύθι της Μουσικής»

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Ώρα Αναχώρησης : 09:00

Προορισμός : Λιμάνι Αγίους Χαραλάμπους Μαρώνειας, όπου θα πραγματοποιηθούν Επίδειξη σκαφών, Γιορτή τοπικής γαστρονομίας και συναυλία παραδοσιακής μουσικής με την συμμετοχή του καλλιτεχνικού σχήματος Λαλητάδες Ροδόπης και του Μουσικού Εργαστηρίου «Νότα».

 

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 862 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 12:03

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή