Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Σε εξέλιξη αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης

 

 

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βαίνουν το τρέχον χρονικό διάστημα, τεχνικές παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική προστασία, στην επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Σε αυτό το πλαίσιο, εκτελούνται, τις τελευταίες ημέρες και εργασίες καθαρισμού της κοίτης στον «Τρελοχείμμαρο», στην περιοχή του οικισμού Κοσμίου, όπου καταγράφηκε και περιστατικό βανδαλισμού σε μηχάνημα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ροδόπης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Θωρακίζουμε τη Ροδόπη, με στόχο την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων. Μέσω της υλοποίησης επιμέρους τεχνικών εργασιών, όπου αυτό απαιτείται και παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν.
Με θλίψη, αντικρίσαμε τις ζημιές που υπέστη η ερπυστριοφόρα της Π.Ε. Ροδόπης, ύστερα από βανδαλισμό. Τέτοιες πράξεις μας γυρνάνε χρόνια πίσω. Μας λυπούν καθώς αντιτίθενται στον καθημερινό μας αγώνα για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της περιοχής μας. Φυσικά, θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να βρεθούν οι άγνωστοι και να τούς αποδοθούν οι ευθύνες.
Οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις συνεχίζονται και θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή».


Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 844 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 11:59

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή