Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και Σαπών των Παιδικών Χωριών SOS

 

 

 

 

 

Τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στην Κομοτηνή και τις Σάπες, επισκέφθηκε τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ενόψει της γιορτής του Πάσχα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, συναντήθηκε και συνομίλησε με μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής και στελέχη, σχετικά με τη δράση των δομών, η οποία κατευθύνεται στη πληρέστερη υποστήριξη οικογενειών και παιδιών σε ανάγκη. Παράλληλα συζητήθηκαν η συνεργασία μεταξύ των Κέντρων και της Περιφέρειας κι ειδικότερα της Π.Ε Ροδόπης, στο πλαίσιο και του μνημονίου που υπεγράφη πρόσφατα και προβλέπει κοινές δράσεις, με θέμα την αναδοχή, την υιοθεσία, την ψυχική και κοινωνική υποστήριξη των παιδιών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα και προσέφερε γλυκά για τα ωφελούμενα παιδιά των προγραμμάτων των Παιδικών Χωριών στην περιοχή.


Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 791 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 11:11

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή