Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Αναβολή των εξετάσεων της 9ης Φεβρουαρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης ανακοινώνει ότι οι εξετάσεις για την χορήγηση ή επέκταση αδειών χειρισμού μηχανημάτων έργου της Β΄ομάδας της 2ης ειδικότητας, σύμφωνα με το Π.Δ. 113/2012, που είχαν προγραμματισθεί για σήμερα Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015, δεν είναι δυνατόν να διενεργηθούν αφενός λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και αφετέρου λόγω έκτακτου προβλήματος διαθεσιμότητας ενός εκ των προβλεπόμενων μηχανημάτων επί των οποίων οφείλουν να εξετασθούν οι υποψήφιοι.

Οι εξετάσεις αναβάλλονται για το αμέσως προσεχές διάστημα. Για τον ακριβή χρόνο διεξαγωγής τους καθώς και για λοιπά θέματα ενημέρωσης, θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από την Υπ. Απόφαση οικ.10169/639/Φ.Γ.9.6.4(ΣΤ)/14-8-2013 (ΦΕΚ Β’ 1983/14-8-2013).


Με εντολή Περιφερειάρχη
Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης
Ακριβές αντίγραφο

Παντελής Δελίδης
ΠΕ Χημικών Μηχανικών

Διαβάστηκε 735 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 10:17

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή