Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στις 23/10/2023

Συγκλήθηκε και συνεδρίασε τη Δευτέρα 23-10-2023 το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας με θέμα: « Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων».

Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του ΣΟΠΠ ΠΕ Καβάλας, κ. Πολίτης Αλέξης, παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής Διοικητής ΠΥ Ν. Καβάλας Αντιπύραρχος Μανδρανής Κυριάκος, ο Προϊστάμενος της Δνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ κ. Χουβαρδάς Κων/νος, o Γενικός Διευθυντής του ΟΑΣΠ Δρ Βασίλειος Μώκος, ο εκπρόσωπος της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Α.Μ. & Θράκης Π/γος Φουρουντζής Ευδόκιμος, ο Αντιδήμαρχος για θέματα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Θάσου κ. Πυρήνας Ευστράτιος, Υπηρεσιακοί παράγοντες Δήμων Παγγαίου, Νέστου και Καβάλας, ο Προϊστάμενος του τμ. Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας κ. Σταύρος Κιβράκης, υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού, Τμήματος Πληροφορικής και του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας, καθώς επίσης εκπρόσωποι Υπηρεσιών που αποτελούν τακτικά μέλη του ΣΟΠΠ ΠΕ Καβάλας και φορείς της ΠΕ Καβάλας και ΠΕ Θάσου που προσκλήθηκαν.

Στην αρχή της συνεδρίασης έγινε μία αναλυτική παρουσίαση από τον Ο.Α.Σ.Π. σε θέματα που αφορούν την αντισεισμική προστασία και τον προσεισμικό έλεγχο. Στη συνέχεια, τοποθετήθηκαν τα μέλη και οι μετέχοντες στη συνεδρίαση και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες και τις προβλεπόμενες ενέργειες του κάθε φορέα σύμφωνα με τα επιχειρησιακά σχέδια και τα σχέδια εκτάκτων αναγκών, ώστε να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός και η διαλειτουργικότητα για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων.

Τα Πρακτικά της Συνεδρίασης θα δημοσιοποιηθούν στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

 

 

Διαβάστηκε 169 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή