Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Παράταση στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προτάσεων στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης πολιτιστικών δράσεων με την ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας για το 2023

Σας ανακοινώνουμε ότι δόθηκε παράταση στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προτάσεων στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης πολιτιστικών δράσεων με την ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας για το έτος 2023, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 06 Μαρτίου 2023.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του έγκαιρου σχεδιασμού και προγραμματισμού των πολιτιστικών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και της ένταξής τους στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης έτους 2023 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχουμε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλους τους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους/σωματεία εγγεγραμμένους στα μητρώα της ΠΕ Καβάλας, προκειμένου να καταθέσουν σχετικές προτάσεις για τη συνδιοργάνωση δράσεων, στο γραφείο 367 της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Καβάλας (τηλ. 2513503367).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και το έντυπο της αίτησης για την κατάθεση των προτάσεων, οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της ΠΕ Καβάλας:

https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/enimerosi/diafaneia/deltia-typou-anakoinoseis/pekavalas/item/76335-prosklisi

και αφορά σε εκδηλώσεις με χρόνο πραγματοποίησης από Μαΐο-Νοέμβριο 2023.

                                                    

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε.ΚΑΒΑΛΑΣ

 

ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Διαβάστηκε 128 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή