Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Γενική Συνέλευση του Τ.Ο.Ε.Β Πιερίας Κοιλάδας παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη

328434103 1574014909737360 5987369454055575340 n

Στην Γενική Συνέλευση του Τ.Ο.Ε.Β (Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων) Πιερίας Κοιλάδας παρεβρέθηκε την Δευτέρα 30/1/2023 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Ο κ. Πολίτης έδωσε το παρών στην Γενική Συνέλευση μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Τ.Ο.Ε.Β., συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Λεωνίδα Καστανά. Αντικείμενο της Συνέλευσης αποτέλεσε η έγκριση Ισολογισμού - Απολογισμού και των Αποτελεσμάτων Χρήσης του Οργανισμού για το 2022, καθώς και του προϋπολογισμού για το 2023. Όλα τα προαναφερθέντα θέματα εγκρίθηκαν, ενώ στην συνέχεια τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του Τ.Ο.Ε.Β., προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και παρεμβάσεις της Π.Ε. Καβάλας σχετικά με έργα του Οργανισμού που βρίσκονται σε εξέλιξη, ή πρόκειται άμεσα να δρομολογηθούν. Τέτοια θέματα είναι: Η ανόρυξη ακόμη τριών αρδευτικών γεωτρήσεων που θα εξασφαλίσουν επάρκεια στο νερό άρδευσης της περιοχής. Η προμήθεια σωλήνων άρδευσης και η υπόγεια εγκατάστασή τους για περιορισμό απωλειών αρδευτικού νερού. Η εξέλιξη μελέτης άρδευσης περιοχών του δήμου Παγγαίου, αρμοδιότητας Τ.Ο.Ε.Β. Πιερίας Κοιλάδας, από το Φράγμα του Μαρμαρά. Συζητήθηκαν, επίσης, διάφορα θέματα λειτουργικότητας του Οργανισμού, ενώ από τον Αντιπεριφερειάρχη επισημάνθηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Καβάλας βρίσκονται πάντα στο πλευρό του Τ.Ο.Ε.Β. για την εξυπηρέτηση των αναγκών του και την πληρέστερη εκπλήρωση του σημαντικού του ρόλου για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

Διαβάστηκε 112 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 15:30

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή