Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή και πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλειου Κοντοζαμάνη στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη

foto140520241 foto140520242
foto140520243  

 

 

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας δέχτηκε, στο Γραφείο του (Διοικητήριο Δράμας, 3ος όροφος) τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. και πρώην Αναπληρωτή Υγείας κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη, ενόψει και των επικείμενων Ευρωεκλογών.

            Ο κ. Κοντοζαμάνης συνοδευόταν από την Βουλευτή Ν. Δράμας της Ν.Δ. κ. Δημήτριο Κυριαζίδη, ενώ στην συνάντηση συμμετείχε και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Α.Μ.Θ. κ. Αλέξης Παναγιωτίδης.

            Στη συνάντηση διεξήχθη μία διαλογική και εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις σοβαρές δυσλειτουργίες που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας και γενικότερα, για θέματα υγείας. Τέλος, υπογραμμίστηκε η σημασία του ρόλου των εκπροσώπων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς άπτεται κρίσιμων λειτουργιών των εθνικών πολιτικών, καθώς και ζητημάτων καθημερινότητας των πολιτών.

             

 

Διαβάστηκε 106 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή