Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη με εκπροσώπους του Τοπικού Τμήματος Δράμας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

foto02042024

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2024, ώρα 9:30 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης δέχθηκε, στο Γραφείο του (Διοικητήριο Δράμας, 3ος όροφος) εκπροσώπους του Τοπικού Τμήματος Δράμας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

            Στη συνάντηση υπογραμμίστηκε η μεγάλη προσφορά της εθελοντικής δράσης του Οδηγισμού, που στοχεύει στην εξωσχολική και παιδαγωγική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και των νέων, με σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης και δημιουργικές δραστηριότητες.

             Οι εκπρόσωποι των Οδηγισμού καταθέσανε τα αιτήματά τους και γνωστοποίησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σώμα, κυρίως σε επίπεδο κτιριακών και υλικοτεχνικών υποδομών. Ο κ. Μουρβετίδης προχώρησε στην εξεύρεση άμεσων πρακτικών λύσεων και δεσμεύτηκε για τη δρομολόγησή τους.

Διαβάστηκε 64 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή